Kroophold med Musik

 

Til en god lørdag aften hører et godt glas vin, veltilberedt mad og en svingom på dansegulvet til glade rytmer fra et veloplagt orkester. Kan I nikke ja til det, så er et kroophold med musik lige noget for jer. Flere hoteller og kroer rundt om i Danmark arrangerer sådanne skønne ophold. Kombinationen af at kunne forlade hverdagen for en stund, at kunne sætte sig til et velforberedt bord om aftenen og vide at sengen, står lige rundt om hjørnet, når danseskoene er trådt flade, tiltaler de fleste. Kroophold Musik er derfor populært blandt det voksne publikum. Start opholdet med en tår eftermiddagskaffe og en kage. Tag et velfortjent hvil på værelset. Efter et bad og iklædt sit bedste tøj, starter aftenen helt uden forpligtelser for jer som gæster. Nyd opholdet og slut af med et komplet morgenbord efter en god nats søvn. Her er muligheden for at drikke lidt mere end 1 glas vin, at danse til ud på de lyse timer. Inviter vennerne eller familien med på et kroophold med musik.

 

 

Kroophold med Musik i Ringkøbing, Hotel Fjordgården

Booker i et ophold på Hotel Fjordgården, er i sikret forkælelse ud over det sædvanlige. Mad og vin er i særklasse og hver lørdag aften spilles der op til dans indtil kl. 01.00. Ønsker I natmad kan dette serveres mod bestilling. Kombiner en musik oplevelse med forkælelse og bad i det subtropiske vandland, når I er der alligevel og tag hjem med sjælen fuld af gode oplevelser.
Stjerner: 4/5
Besøg stedet: http://www.hotelfjordgaarden.dk/

 

Kroophold i Vejle, Torvehallerne

Torvehallerne er i Trekantsområdet kendt for sine weekendarrangementer og mange forskellige musikalske tiltag. En klassiker er deres weekendophold med musik. Der bydes ikke alene på de sædvanlige traktementer, men derimod en ”torvebuffet” med ikke mindre end 4 gourmet retter. I den arkitektoniske smukke ejendommen spilles op til dans i væksthuset af Skandinaviens bedste orkester. Der serveres natmad efter bestilling. Torvehallerne er beliggende lidt midt i Vejle Centrum og er helt klart et besøg værd. Vil I være sikre på professionel behandling og erfarne værter, så kan et kroophold med musik ikke bookes et bedre sted end her.
Stjerner: 4/5
Besøg stedet: http://www.torvehallerne.dk/

 

Kroophold med Musik i Faaborg på Fyn, Hotel Faaborg Fjord

Lige ned til Faaborg Fjord ligger dette skønne hotel. Hotellet ligger på en 20.000 m2 stor naturgrund og indbyder til oplevelser for krop og sjæl i form af løbe- eller gå ture langs den brusende fjord. Hotel Faaborg Fjord er kendt for sin uformelle omgangstone og venskabelige betjening. Der arrangeres musik på udvalgte lørdage hele året, bortset fra højsæsonen i juni og juli. Et typisk kroophold med musik starter kl. 15.00, hvor I efter at have nydt eftermiddagskaffen bliver tilbudt en byvandring i det smukke Faaborg. Der er også mulighed for at tage en dukkert i poolen eller spille et slag billard eller pool, enten inden I gør jeg klar til aftensmenu og underholdning, eller måske efter morgenmaden på afrejsedagen.
Stjerner: 3/5

Besøg stedet: http://www.hotelfaaborgfjord.dk/

 

 

 

Kategorier:

 

Kroophold

 

Kroophold JyllandKroophold SjællandKroophold Fyn 

 

 

Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@kroopholdtilbud.dk • Om os • site map