Kroophold med Dans

 

Elsker du at danse, men får alt for sjældent mulighed for det? Der er efterhånden langt mellem de private fester, hvor der spilles op til dans. Danseskoene er efterhånden blevet støvede og det er alt, alt for længe siden, at du har kunnet give dig hen til den helt fantastiske følelse, der opstår i kroppen, når danseglade mennesker får lov at udfolde sig til glad og sprudlende musik. Kroophold med dans er en uovertruffen god måde at møde nye mennesker på. Så hvorfor gå og vente på, at nogen får lyst til at invitere dig til en mulighed for at byde op til dans? Mange hoteller og kroer i Danmark byder på dans og musik efter en god middag lørdag aften. Der er mulighed for at vælge lige, hvad der passer til dig og dit temperament. Undersøg mulighederne for at booke et krophold med dans og inviter dine danseglade venner og familie med på en uovertruffen weekend oplevelse, som nok vil sætte sine positive spor i de fleste.

 

 

Haderslev, Hotel Norden - Weekendophold med dans

I et skønt sø- og parkområde, ligger dette smukke hotel, med udsigt til domkirken i Haderslev. Her bydes på weekendophold med dans, der naturligvis kombineres med god mad og drikke i form af eftermiddagskaffe på ankomsttidspunktet, lækker buffet om aftenen, musik og dans til kl. 01,00 og morgenmad på afrejsedagen. Hotellet er populært og meget besøgt.
Stjerner: 3/5
Besøg stedet: http://hotel-norden.dk

 

Vedbæk, First Hotel - Rigtig godt kroophold med Dans

Lad bilen blive hjemme og tag på weekendophold med musik på First Hotel i Vedbæk. Hotellet ligger kun 500 meter fra banegården og kan nemt nås ved fod. Dette skønne hotel er 100% røgfrit og kan tilbyde alt i forplejning og service. Der er spapool, sauna, billard og bordtennis i kælderetagen, som frit kan benyttes af hotellets overnattende gæster. Et weekendophold med musik inkluderer fri adgang til natklubben Sub-Marine fredag og lørdag aften/nat, hvor også andre end hotellets gæster har adgang mod betaling. Her er rig mulighed for at lære nye mennesker at kende og få sig en swing om. Trænger du til at møde nye mennesker, et glad pust i form af musik og dans og tager du hellere toget end bilen, så er dette lige stedet for dig og dine venner.
Stjerner: 4/5
Besøg stedet: http://www.firsthotels.dk/

 

Viborg, Golf Hotel Viborg - Musik og Dans på dette kroophold

Hotellet tilbyder skønne omgivelser, ro og afslapning samt mulighed for at tage en dukkert i den indendørs swimmingpool eller spa bad, så husk badetøjet. Et weekendophold med musik starter ved ankomsten med eftermiddagskaffe og kagebuffet. Om aftenen serveres en 3 retters menu og der spilles op til dans indtil kl. 01.00. Overnatningen finder sted i 1. klasses værelse og selvfølgelig er der inkluderet morgenmad inden afrejse. Weekendopholdet kan forlænges til 2 overnatning til meget rimelige priser for både overnatning, frokost, aftensmad og morgenmad, så hvorfor ikke nyde Viborg og dens spændende tilbud, når I nu alligevel har besluttet jer for at tage et weekendophold med dans? Træk stikket ud og drag af til Viborg. Nyd roen og afslapningen og få jer en god og glad dans lørdag aften, inden i søndag pakker sammen og drager hjemad til hverdagen igen.
Stjerner: 4/5
Besøg stedet: http://www.golfhotelviborg.dk/

 

 

 

Kategorier:

 

Kroophold

 

Kroophold JyllandKroophold SjællandKroophold Fyn 

 

 

Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@kroopholdtilbud.dk • Om os • site map